Καλλιέργεια

Καλλιέργεια

Η λέξη <<γένεσις>> είναι μια αρχαία ελληνική λέξη που σημαίνει δημιουργία ή γέννηση, όπως για παράδειγμα η δημιουργία της φύσης. Η ίδια η φύση μας χάρισε αυτό το ευλογημένο, αιωνόβιο δέντρο, την ελιά και φυσικά το λάδι της. Από τους αρχαίους χρόνους μέχρι και σήμερα η ελιά και το λάδι ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των ελλήνων, όχι μόνο ως μια πολύτιμη διατροφική συνήθεια που οδηγούσε στην καλή υγεία και μακροζωία, αλλά και σαν γιατρικό, ή ακόμα και σαν καλλυντικό για τα μαλλιά και το δέρμα.

Η οικογένεια του Agron Genesis βρίσκεται στη Λευκίμμη της Κέρκυρας και εδώ και 70 χρόνια ασχολείται με την καλλιέργεια της ελιάς και την παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

Η Λευκίμμη βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού μας, είναι μια παραθαλάσσια, πεδινή και ταυτόχρονα λοφώδης περιοχή, γεμάτη ελαιόδεντρα που λιάζονται και αναπνέουν τον θαλασσινό αέρα… Αυτό χαρακτηρίζει του ελαιώνες της, την κάνει μοναδική κα της χαρίζει το πολύ πλούσιο για καλλιέργεια έδαφός της. Σήμερα, όλη η οικογένεια του Agron Genesis, χρησιμοποιώντας, πάντα, τις πιο σύγχρονες μηχανικές μεθόδους και πάντα με σεβασμό απέναντι στην ίδια την ελιά, προσπαθούμε να διατηρήσουμε την άριστη ποιότητα και αγνότητα του ελαιολάδου μας. Αυτό το πετυχαίνουμε έχοντας αποκτήσει κατάρτιση σε όλα τα σημεία, δηλαδή από το έδαφος που καλλιεργείται το δέντρο, τον καρπό, τη συγκομιδή του, τον γρήγορο τρόπο μεταφοράς του στο ελαιουργείο, την ψυχρή εξαγωγή και τέλος αξιολόγηση, φύλαξη και τυποποίηση του προϊόντος μας.

logo-agrongenesis
Agron Genesis – Λευκίμμη Κέρκυρας.
Μια συνταγή μακροζωίας, υγείας και ομορφιάς που αντέχει στο χρόνο.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Μπαστάτικα, Λευκίμμη Κέρκυρας

Κινητό:

+30 6977393389

Copyright 2018 – Agron Genesis by Plantech